14 DAGES FULD RETURRET:

Hos Smart Rooms giver vi dig altid 14 dages fuld returret. Det betyder, at du på standard varer fuldt ud kan fortryde dit køb i op til 14 dage og få dine penge retur. Vi gør opmærksom på at alle vægsenge og borde IKKE er standardvarer, så returretten er derfor ikke gældende på vægsenge og borde. Det forudsætter, at varen ikke er udpakket, ikke er brugt og fortsat er i original emballage. Du skal selv returnere pakken til vort lager enten med fragtbil, Post Danmark eller personligt og altid kun efter forudgående aftale. Således kan bedst vi behandle din returvare uden unødig forsinkelse. Varen skal ledsages af dit kontonummer, så vi efterfølgende kan overføre eventuelt tilgodehavende. Det er ydermere muligt at returnere varer personligt i vores showroom. Medbring ligeledes kontonummer. Der påregnes op til 10 dage, før du modtager dit returbeløb.

 

SÅDAN RETURNERER DU EN VARE:

  1. Kontakt Smart Rooms ved at sende en e-mail til rm@pumaen.dk. Skriv i emnefelt: Returnering af “angiv faktura nummer”. Afvent herefter nærmere instrukser, da afvigelser fra vores returneringsprocedure øger ekspeditionstiden.
  2. Sørg for at varen er forsvarligt pakket ind.
  3. Vedlæg kopi af faktura hvorpå det fremgår, hvorfor varen kommer retur. Oplys om beløbet skal refunderes, eller om varen skal ombyttes, i så fald til hvilken vare den skal ombyttes til. Ved refundering oplys venligst om beløbet kan refunderes til betalingskortet, der blev brugt ved bestilling, ellers oplys ønsket registrerings- og kontonummer.

 

RETURADRESSE:

Puma Bolig Univers
Ådalsparken 7
6710 Esbjerg V