[s7upf_service icon_fontawesome=”fa fa-truck” title=”Fragt og levering”]

Fragt
Alle mindre leveringer bliver sendt med Post Danmark – Vi sender altid din pakke med omdeling  og track & trace, direkte til din adresse og er du ikke hjemme, kan du afhente den i den nærmeste pakkeshop. Gratis afhentning af dine varer på vores lager i Esbjerg, er også en mulighed. Vores større møbler bliver leveret med anden transportør.

Små pakker 0-5 kg – 79,-
Mindre pakker 5-10 kg – 99,-
Større pakker 10-kg – 190,-

Anden transportør 650,-


Levering
Da mange af vores møbler produceres rundt om i Europa, er flere af møblerne bestillingsvarer med en typisk leveringstid på 3 til 7 uger. På lagerførende varer tager det op til 2 til 3 hverdage. Når du bestiller dine møbler hos Smart Rooms, bestemmer du selv, om du vil have dine møbler leveret, eller om du selv vil hente varerne på vores lager i Esbjerg.


Bemærk
:
Vælger du at få leveret dine møbler, gør vi opmærksom på, at møblerne bliver leveret til fortorvskanten. Ved levering til lejligheder i etageejendomme leveres møblerne til gadedøren. Er der ingen hoveddør, leveres møblerne til nærmeste trappeopgang. *Gælder ikke Clei produkter (bliver ikke solgt på webshoppen).

Vi leverer ikke til Bornholm og øerne, kontakt for nærmere information rm@pumaen.dk