3. LEVERING

Alle mindre leveringer op til 20 kg bliver sendt med Post Danmark. Du har mulighed for levering direkte til din adresse eller afhentning på vores lager i Esbjerg. Vores større møbler bliver leveret med anden transportør.

 

Levering med Post Danmark

Vælger du almindelig levering med Post Danmark koster det fra DKK 59,-. Du modtager din pakke inden for 2-3 hverdage.

 

Vi har valgt Post Danmark med omdeling, hvilket betyder at din pakke er forsikret, og at du kan følge den på track and trace. Husk, hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil buddet aflevere en pakkeseddel, og du kan herefter afhente pakken på nærmeste posthus, postbutik eller Døgnposten.
Da mange af vores møbler produceres rundt om i Europa, betyder det at mange af vores møbler er bestillingsvarer og at den typiske leveringstid vil være mellem 3 til 7 uger. På lagerførende varer tager det op til 2 til 3 hverdage.

Bemærk*: Vælger du at få leveret dine møbler, gør vi opmærksom på, at møblerne vil blive leveret til fortorvskanten. Der er derfor ikke muligt, at få leveret møblerne ind i selve huset eller til et ønsket rum. Ved levering til lejligheder i etageejendomme leveres møblerne til gadedøren. Er der ingen hoveddør leveres møblerne til nærmeste trappeopgang.
Vi forbeholder os ret til at vælge en anden leveringsmetode, såfremt vi vurderer, at den valgte leveringsmetode er uhensigtsmæssig, f.eks. hvis pakken er for stor. Hvis det betyder øgede omkostninger for dig, så kontakter vi dig naturligvis først. Alle leveringer foregår med de bedste transportører til netop din ordre
* Gælder ikke Clei produkter (bliver ikke solgt på webshoppen).

 

Leveringspriser

Alle mindre leveringer bliver sendt med Post Danmark. Vi sender altid din pakke med omdeling og track & trace direkte til din adresse, og er du ikke hjemme, kan du afhente den i den nærmeste pakkeshop. Gratis afhentning af dine varer på vores lager i Esbjerg er også en mulighed. Vores større møbler bliver leveret med anden transportør.

Små pakker 0-5 kg – 59,-
Mindre pakker 5-10 kg – 79,-
Større pakker 10-20 kg – 99,-

Levering til tiden

Smart Rooms gør alt for, at du skal modtage din pakke til tiden. Vi kan dog ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller andre transportører.

Vi gør opmærksom på, at alle vores leveringstider er hverdage, hvor weekender og helligdage ikke hører under.

 

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for forventet tid, bedes du sende en e-mail til rm@pumaen.dk eller ringe til os på telefonnummer 28 44  39 04.

 

OBS: Hvis du vælger, at pakken må stilles på din adresse, forgår det på eget ansvar. Hvis pakken forsvinder fra adressen, efter at denne er stillet korrekt, ydes der ingen erstatning fra vores side.