Poppi Theatre Vægseng

Poppi Theatre vægsengen er et genialt system der indeholder en enkelt seng, opbevaringsplads på de mange hylder og en front plade på skinner med plads til et 42″ TV.

Om dagen når man skal bruge det på hylderne skubbes TV hen foran sengen og når det bliver sengetid, køres TV hen foran reolen. Der er plads til sengetøjet på madrassen når sengen lukkes, så du skal ikke bekymre dig om at flytte på det.

De fleste oplever at børnene lige pludselig syntes det er sjovt at rede seng.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Poppi Theatre vægsengen er et genialt system der indeholder en enkelt seng, opbevaringsplads på de mange hylder og en front plade på skinner med plads til et 42″ TV.

Om dagen når man skal bruge det på hylderne skubbes TV hen foran sengen og når det bliver sengetid, køres TV hen foran reolen. Der er plads til sengetøjet på madrassen når sengen lukkes, så du skal ikke bekymre dig om at flytte på det. De fleste oplever at børnene lige pludselig syntes det er sjovt at rede seng.

Hele systemet er inkl. TV modulet 74cm dybt, 336cm bredt og 142cm højt. Sengen er 35cm dyb og vi yder ved normalt brug 10 års garanti på de bevægelige dele.

Der er mange muligheder for at sætte sit eget personlige præg på Poppi Theatre, du kan frit vælge mellem vores mange forskellige lak og melamin farver.

Du kan med vores store udvalg af reol og skabsløsninger bygge videre på Poppi Theatre systemet, både i højden og bredden, kontakt os for at høre nærmere.

I standart mat hvid farve koster Poppi Theatre kr. 26.998, prisen er ex. TV og arm til TV.

Ønsker du at læse i din nye vægseng, er det også muligt at bestille integreret LED lys indvendig i rammen. Pris for 1 stk. indbygget LED lys kr. 1.498.

Til Poppi Theatre vægsengen kan vi tilbyde flg. madrasser: Madras mål 18x85x197cm:

Smart springmadras er en meget fast springmadras til kr. 2.198.
Smart memory madrassen er medium i hårdhed og er bygget op på 800 pocket fjedre, kr. 3.498.
Smart memory 7 zone er en medium/fast madras bygget op på en eksklusiv Eliocell kerne der former sig efter kroppen uanset hvordan man sover. 7 zone madrassen koster kr. 4.098.

Leveringstiden på Poppi Theatre vægsengen er cirka 8 uger.

For råd, vejledning og bestilling af Poppi Theatre, kontakt venligst Rene´ på tlf. 28 44 39 04 eller Vibeke på vm@pumaen.dk