Kurv (0)
Ingen produkter i kurven.
 • 6
  • Fremvisning af Smart Rooms udstilling – Rene Michelsen

  • Udvalgte produkter

  • Hvad kunderne siger om os

   • “Det har været en fornøjelse at samarbejde med Smart Rooms. Virksomheden har ikke blot omsat mine ønsker og idéer til virkelighed, men også forbedret dem og tilføjet yderligere funktioner og detaljer. Smart Rooms har kort sagt gjort min bolig smartere end jeg havde forestillet mig. Den omfattende ombygning og pladsoptimering, som Smart Rooms også stod for, forløb planmæssigt. Desuden har Smart Rooms været god til at følge op med efterjusteringer og lignende.”

    Mette, Valby
   • Vi er utrolig glade for vores nye seng, madrassen er super komfortabel, og sengen opfylder især vores behov for – med lethed – at lave vores soveværelse om til spisestue!

    Det var en meget positiv oplevelse, at handle med SMART ROOMS, som havde tid og gerne viste frem og demonstrede, hvordan og hvorledes man slog “op og ned og gemte væk”. SMART ROOMS har jo det, man har brug for, når man som os bor småt, og samtidig gerne vil have lidt plads og comfort !

    Vi vil klart anbefale SMART ROOMS, når man har brug for flexsible løsninger, som samtidige er pæne !

    Arne, Frederikssund
   • Med Smart Rooms’ hjælp lykkedes det at skabe helt præcis dét jeg søgte; nemlig en løsning, hvor jeg havde soveværelse og stue i ét og samme rum – uden at gå på kompromis med hverken seng eller sofa…”

    I dag har jeg en stor skøn seng der på under 10 sekunder forsvinder og frem kommer min sofa, og rummet skifter karakter. Det var vigtigt for mig, at det var nemt, for mit temperament er ikke til at at skulle bruge flere minutter hver dag på at rede seng.

    Jeg kan kun anbefale Smart Rooms, og skulle jeg give stjerner ville de få 6 af 6.

    Mads, Frederiksberg
   15